Kas lieka Gatavo, kai ką nors deaktyvuojate?
Atnaujinta 2026 m. spalio 8 d.
Darbai, sąskaitos, aktai, atsiskaitymai ir išlaidos išsaugo to žmogaus vardą ir skaičius. Istorijos netrinate.
Jie negali prisijungti. Jų eilutėje senuose darbuose gali būti žymė Deaktyvuoti arba Buvęs.
Atkurti + Aktyvuoti, jei jie vėl turi dirbti (žr. Kaip deaktyvuoti, pašalinti arba atkurti žmogų?).
Jei Ištrinti paslaugą skiltyje Paslaugos ir produktai, senos sąskaitos eilutę išsaugo. Paslauga tik paslepiama nuo naujų darbų.
Jei žmogus turėjo išlaidų su Kartoti kiekvieną laikotarpį, būsimos kopijos sustoja. Jau sukurtos eilutės lieka, įskaitant dar neatsiskaitytas. Vėl pasirinkus Aktyvuoti, kartojimas neatsinaujina. Žr. Kaip kartoti išlaidas kas savaitę ar mėnesį?.