Kaip deaktyvuoti, pašalinti arba atkurti žmogų?
Atnaujinta 2026 m. rugsėjo 8 d.
Atidarykite Nustatymai → Komanda. Išskleiskite žmogų. Naudokite Deaktyvuoti, Aktyvuoti, Pašalinti visam laikui arba Atkurti.


Deaktyvuoti
- Spustelėkite Deaktyvuoti.
- Perskaitykite dialogą. Jame gali būti suplanuoti darbai, pasikartojančios serijos ir (Pajamų dalijimas) neatsiskaitytas uždarbis.
- Spustelėkite Deaktyvuoti. Jie negali prisijungti. Negalima jiems priskirti naujų darbų. Seni darbai lieka sąraše su žyme Deaktyvuoti.
Aktyvuoti — spustelėkite Aktyvuoti. Jie vėl gali prisijungti.
Pašalinti
- Spustelėkite Pašalinti visam laikui.
- Patvirtinkite Pašalinti. Jie dingsta iš Deaktyvuotų sąrašo, nebent įjungsite Rodyti pašalintus.
- Istoriniai darbai, sąskaitos, aktai, atsiskaitymai ir išlaidos išsaugo savo momentinę kopiją.
Atkurti — skiltyje Pašalinti spustelėkite Atkurti. Jie grįžta kaip Deaktyvuoti. Spustelėkite Aktyvuoti, jei jie turi prisijungti.
Negalite deaktyvuoti ar pašalinti savęs. Negalite deaktyvuoti ar pašalinti paskutinio aktyvaus vadovo.
Jei deaktyvuojate komandos vadovą, jo specialistai nebelieka priskirti tam vadovui.