Jak wysłać członkowi zespołu reset hasła?
Aktualizacja: 8 października 2026
Otwórz Ustawienia → Zespół. Otwórz osobę. Kliknij Wyślij reset hasła.
Mogą też kliknąć Nie pamiętas hasła? na stronie logowania (zobacz Jak zresetować hasło?). Link jest ważny 60 minut.